Sarısakal İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.

Misyon: Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.

Başarılar: Okulumuzun başarı oranı çevre şartları göz önüne alındığında iyi düzeydedir.

Saatler: 08:40-14:20 saatleri arasında eğitim öğretim yapılmaktadır.
Isınma: Klima ile ısınma sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarisakal.meb.k12.tr

Adres - Sarısakal Mh. Ziya Gökalp Cd. 01960 Ceyhan/ADANA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim şekli ile öğretim yapılmaktadır.

Adres - Sarısakal Mh. Ziya Gökalp Cd. 01960 Ceyhan/ADANA

Ulaşım İlçe Merkezinden şehiriçi dolmuşlarla okulumuza ulaşım yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adana İl Merkezine 55 km. uzaklıktadır. Ceyhan İlçe Merkezine 4 km. uzaklıktadır.